El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Taller Impressora 3D Lleida

| miércoles, 16 de julio de 2014
UBICACIÓ FINAL DEL CURS: sala de reunions de l'edifici TIC-CPD.Desprès de diverses consideracions per participar al taller de la impressora 3D, els participants hauran de comprar a www.printhatshit.com un dels dos models de impressora.

 

Prusa I3 Base MK3

Prusa I3 Base MK3 Aluminio

En el moment de comprar-la , en l'apartat de notes cal esmentar que la impressora és pel curs del GDGLleida i nosaltres recollirem la impressora i la tindreu prepara pel curs.
Un cop feta la compra, cal que ens envieu un correu a gdglleida@gmail.com amb el comprovant de compra, (una foto amb el mòbil del resguard de compra o email)
Tenint en consideració, que el curs el realitzarem els dies 19,20 i 21. La data límit de compra serà el 1 de setembre, es tarda unes 2 setmanes en preparar tot el material.
Tot depenen el número de places, ens han assegurat que ens podran oferir regals per a tots els participants del taller. (Pantalles LCD, Bobines de colors...)
Recordem que el taller té una ocupació màxima de 15 persones!!!
La reserva serà per estricte ordre de resguard rebut.

Horari estimat del curs:
Divendres 19:00- 21:00  Presentació de taller, presentació de peces i prendrem consciència de tota la feina que hi ha :)
Dissabte  9:00- 14:00 Montar estructura i components.
Dissabte 16:00 - 19:00 Continuem amb estructura i components.
Diumenge 9:00 -14:00 Montar electrònica i calibracions. Primera impressió?
Diumenge 16:00-19:00 Opcional. Aplicacions per realitzar dissenys.

Us informarem de tot :)