El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Informació Màster en Enginyeria Informàtica - EPS UdL

| miércoles, 9 de julio de 2014

Ja es obert el segon període de preinscripció al Màster Oficial en Enginyeria Informàtica que s’imparteix a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida  per al curs 2014-15 i que dóna accés a la professió d'Enginyer Informàtic.
El màster és el cicle d'estudis d'especialització posterior a la graduació que permet assolir una especialització professional o bé iniciar-se en la recerca i accedir a un doctorat. Són títols a preu públic i adaptats a l’EEES.
La formació contínua és la clau per a l'accés al mercat laboral en un moment en què la crisi i la falta d'oportunitats fan que sigui difícil accedir a un lloc de treball. El mercat laboral està en constant evolució, por lo que seguir formant-se és imprescindible.
A més, l’Escola Politècnica Superior us ofereix la possibilitat de cursar una Doble Titulació de Màster en Enginyeria Informàtica – Computer Science, amb l’Institut Teknologi Bandung (ITB) d’Indonèsiaaprovada el passat 30 d’octubre pel Consell de Govern de la UdL, així com convenis específics amb la Universitat de Crandfield (Regne Unit) i programes de mobilitat amb més de 15 universitats estrangeres.
Podeu trobar tota la informació referent al Màster en Enginyeria Informàtica en el document adjunt o a la web.
Per qualsevol dubte pots contactar directament amb el coordinador del màster, en Josep L. Lérida (jlerida@diei.udl.cat)

DADES 2n TERMINI PREINSCRIPCIÓ:
- Del 28 de juliol al 17 de setembre: Preinscripció al màster via web
 - El 19 de setembre: Resolució d’estudiants admesos i exclosos
- Del 22 al 25 de setembre: Termini per fer la matrícula