El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

2on Code and Beer del GDG Lleida, dins del Hackathon Open Data/Open-DAI el 16 de novembre.

| domingo, 10 de noviembre de 2013

El proper Code and Beer, es realitzarà dins del Hackathon que organitzem per l'Ajuntament de Lleida el dia 16 de novembre. Els que estiguin dins del Hackathon podran anar-hi com a parada i els que vulguin, podrán assistir-hi sense problemes ni costos.

Títol: Arduino i xarxes de sensors, the Internet of Things.



Ponents:
Eisharc Jaquet, CEO Smarty Planet
Enric Vidal, CTO Smarty Planet
www.smartyplanet.com

Reptes i oportunitats de l'Internet of Things. Introducció al món d'Arduino i dels sensors que s'hi poden connectar, per enviar dades a través de connexions sense fils. Relació amb l'Open Data i els entorns col·laboratius. Exposició d'un cas pràctic de com les xarxes de sensors poden ajudar a salvar vides, a través de la gestió del risc d'inundació.





Arantec està format per un grup d'enginyers, programadors i dissenyadors d’interfícies. Compten amb una àmplia experiència en el camp de la enginyeria i estan especialitats en xarxes de sensors inalambrics (WSM) al servei de les Smart Cities i solucions per l'Internet de les Coses (IoT).


A més, Andreu Ibàñez ens farà una breu presentació de l'ús d'Arduino i BIG DATA a Google. Tanmateix, en Jordi Murgó ens farà una altra breu presentació d'altres tecnologíes relacionades.