El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Nova entrega d'ordinadors reciclats pels Laboratoris TIC al Banc de Recursos

| miércoles, 11 de enero de 2023

 


Els Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech Lleida han fet entrega a les autoritats d'una nova remesa amb  28 ordinadors reciclats perquè tinguin un segon ús amb organitzacions sense ànim de lucre.
Els diferents estudiants de centres com Ilerna de Lleida, formant-se en informàtica i ordinadors, així com altres de diverses branques, han realitzat els diferents processos de xequeig, reparació,  reinstal·lació amb el sistema operatiu gratuit Chrome OS de Google (gràcies a la col.laboració del GDG Lleida), neteja i embalatge de 28 ordinadors i les seves pantalles.

 

A l'acte han assistit en Francesc Villanueva del Banc de Recursos, la 1a tinent d'alcalde Jordina Freixanet, la 3a tinent d'alcalde Sandra Castro i el Gerent del Parc Agrobiotech de Lleida, Miquel Aran. Els ordinadors entregats formen part del que l'Ajuntament ja n'ha fet ús i són reciclats als Laboratoris pel seu següent ús i no acabat a la deixalleria.
Les paraules dels intervinents han recalcat el valor de la feina feta per totes les parts i la importància ecològica i social del projecte, que ja dura 4 anys i ha recuperat 300 ordinadors de diferents administracions públiques.