El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Startups de Lleida: voleu conéixer millor la técnica del PITCHing amb experts del Silicon Valley ??

| viernes, 9 de noviembre de 2018
El GDG Lleida, el Parc Científic de Lleida, en col.laboració amb l’Institut de Comerç Exterior (ICEX) i el Spain Tech Center organitzen un programa de validació per a startups tecnològiques interessades en promoure la seva empresa a nivell mundial des del Silicon Valley.

En una primera acció els propers dies 26 i 27 de novembre, es desenvoluparan a les instal.lacions del Parc Científic un taller d’introducció a Silicon Valley, un taller de pitching i una pitch competition amb coaches especialitzats des del Silicon Valley.

El cost és gratuït per a les startups que vulguin participar-hi. Els requeriments són fer la reparació prèvia del pitch amb una sèrie de materials online que farem arribar als interessats

El procediment per inscriure’s es enviar un email a l’adreça laboratoristic@pcital.es amb les dades de l’empresa, nom, responsable que farà el pitch en anglès –una sola persona–, plana web, email i mòbil de contacte, al que respondrem amb els materials online.

El màxim de pitches a realitzar és de 15, però disposarem de més places limitades com a oient, per a qui vulgui aprendre.



Els horaris de la formació i pitches seran:

- Preparació prèvia: Els participants han de preparar un pitch en anglès de 2 minuts de durada màxima, amb els recursos online que facilitarem a la inscripció.

- Dia 1: dilluns 26 de novembre de les 17.00 a les 20.00 hores.
17 a 18 hores: Taller Intro a Silicon Valley (per videoconferència)
18 a 20 hores: Taller de pitching: els participants faran el seu pitch de prova en base al què hagin preparat, tot rebent feedback directe d’un coach a Silicon Valley per videoconferència.

- Dia 2: dimarts 27 de novembre de les 17.00 a les 20.00 hores
Pitch competition davant d’un jurat. Els participants tindran temps el matí entre les dos jornades per millorar el pitch amb les recomanacions del dia anterior.


Qualsevol dubte i aclariment serà atès a l’email laboratoristic@pcital.es