El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Jornada d'Impressió 3D per professionals al Parc Científic

| jueves, 13 de septiembre de 2018


El proper 20 de setembre, i a les instal.lacions del Parc Científic de Lleida, es durà a terme la jornada "Impressió 3D per professionals"
per donar a conèixer de primera mà el potencial d’aquesta tecnologia amb el líder mundial en fabricació d’impressores 3D.

L'event està organitzat pel GDG Lleida i l'empresa Intech 3D, especialista lleidatana en la tecnología adcitiva, i compta amb la col.laboració de la firma de disseny industrial Stimulo, i el CEEILLEIDA.

DATA: 
20 de setembre 2018

UBICACIÓ: 
Edifici CEDICO, Sala d'actes, 1a planta
Parc Científic de Lleida, (Com arribar)


INSCRIPCIÓ:
Assistència gratuita però es requereix d'inscripció en aquest Meetup per temes logístics.PROGRAMA:
11:00 Exposició i atenció al públic

Disposarem en primícia de la impressora 3D, ULTIMAKER S5, últim model de la multinacional holandesa líder mundial en la fabricació d’impressores 3D. Les principals novetats son: Pantalla tàctil, sensor de control de flux de filament, plataforma intercanviable de vidre/alumini i molt més...I d'un corner expositiu del Projecte Volum, Impulsat pel CEEILleida amb la col·laboració d’INTECH3D amb l’objectiu de potenciar la transferència de la tecnologia d’impressió 3D al teixit productiu lleidatà.

12:00h Benvinguda 
- Andreu Ibàñez, Coordinador Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida.
- Antoni Piñol, Director del CEEILLEIDA
- Miquel Arán, Gerent del Parc Científic de Lleida.

12:10h Xavier Majoral de la empresa Stimulo – Diseño 3D
El dia que el món es va despertar sense disseny.
El disseny és el motor de tot el procés de fabricació; no només dissenyem components o productes fàcils de fabricar i muntar. El disseny del producte es centre en el cicle de vida complet, des del concepte fins a la fabricació, el manteniment i la reparació, fins al final de la seva vida útil.

Els canvis legislatius, els nous materials i processos, com la fabricació de capes additives (o impressió en 3D), obren noves llibertats i creen noves regles de disseny. El disseny no només és rellevant per al producte, sino que el pensament creatiu ofereix a les organitzacions la metodologia i les eines adequades perquè aquestes aconsegueixin innovar i créixer orgànicament en entorns altament competitiu. Per tant estem parlant de solucions més holístiques i empàtiques, centrades en l’experiència de l’usuari.


12:45h Joan Folguera - CEO de la empresa INTECH3D – Impressió 3D
Casos d'èxit en el prototipat industrial i aplicacions.
INTECH3D és la consultoria d'impressió 3D líder al territori. Acompanya i guia a l'empresa en el seu procés de digitalització assessorant en l'elecció de les millors solucions tecnològiques en hardware, software i materials per a Impressió 3D. També preparem als seus empleats i instal·lacions per garantir que el procés de migració sigui satisfactori. La nostra MISSIÓ: assessorar la indústria en la implantació de la tecnologia de fabricació additiva

13:15h Taula rodona amb 2 casos pràctics i empreses industrials usuàries de la tecnologia d’impressió 3D.
Octavi Saura, Responsable I+D de ROTECNA SA
Pol Guixé, Partner a Origen Studio

13:55 Sorteig de 2 bateries USB per mòvil i altres usos per gentilessa de Xtorm de A Solar.
El sorteig s'efectuarà entre els tuits que s'hagin generat per promoció prèvia i durant la jornada amb el hashtag #parc3d

14:00h Cloenda