El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Resum de la trobada organitzativa del GDG Lleida pel curs 2014

| viernes, 14 de febrero de 2014
Realitzada ahir al Parc Científic, el core organitzador del GDG Lleida es va reunir per parlar sobre les properes activitats que desenvoluparem.


Entre altres vem comentar les dos més properes:

- Assistència al Mobile World Congres, on baixarem 6 persones, per gaudir de l'últim en tecnologia mòvil.


- Col.laboració amb la organització de la Lego League Lleida, on desenvoluparem l'acció de Social Media basada en fer diseminització en temps real per totes les xarxes socials. Els continguts quedaran reflectits al bloc http://firstlegoleaguelleida.blogspot.com.es/


A més, el company Francesc aportarà un nou contingut basat en la seva startup La Teva Cam i disposarem d'una GoPro muntada per capturar moments especials.



En la planificació de més activitats, vam quedar en que els 2 propers Code and Beer es desenvoluparan a l'EPS i serán:

- Un taller de DART, el nou llenguatge similar a Javascript de Google i que està agafant molt renom. Taller en que si tot va bé comptarem amb companys d'un altre GDG que vindran a donar-lo.


- Un taller inicial i molt pràctic sobre Arduino. Tot i pensant en el projecte col.laboratiu que volem desenvolupar, un primer pas serà realitzar un taller molt bàsic d'aquesta plataforma. Valorarem la compra d'un kit molt asequible per que tothom pogui disposar del seu.




I res més per ara, que no és poc.