El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Més notícies sobre els resultats de la Hackathon d'Open Data i #OpenDAI

| lunes, 18 de noviembre de 2013
Celebrada al Parc la Hackathon Open Data
Va incloure una xerrada sobre la plataforma Arduino i la presentación del Summer Code 2014
(17/11/13)

La Hackathon sobre Open data de l’Ajuntament de Lleida es va celebrar dissabte al Parc Científic, on equips de programadors van desenvolupar aplicacions d’interès per a la ciutat. Durant les sessions també es van fer connexions amb técnics de GFT a Bacelona, ja que l’empresa col·laborava en aquesta trobada amb l’Ajuntament, el Grup de Desenvolupadors Google de Lleida GDG Lleida), l’Escola Politècnic Superior i l’empresa Ponent 2002, que està ubicada al Parc.
Així mateix, ponents de l’empresa Smarty Planet van donar una xerrada sobre Arduino, la plataforma de maquinari que ofereix altes prestacions a costos reduïts. També es va presentar en aquesta trobada el Summer Code 2014, que tindrà lloc el proper estiu a Califòrnia. Google hi ha convidat els membres del GDG Lleida.
Les aplicacions premiades en la Hackathon són Monument en RA, de Josep Albert Pifarré, per visualitzar a través d’un Smartphone edificis en 3 D i Educa LLEIDA, de Francesc Almenara, per facilitar información i geolocalització dels centres educatius de la ciutat,. També es van atorgar accèssits a l’app per a Android de Marc Solé, que permet accedir a bases de dades d’Hostaleria, i a Guillermo Ferrer per la proposta de fer un projecte amb Arduino per a persones sordes.