El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Lloc final per a la presentació del GDG #Lleida a la EPS de la UDL #gdg #event

| miércoles, 4 de septiembre de 2013

Comunicat oficial de la EPS per a l'event i lloc final on es farà la presentació:

"""El Google Developers Group Lleida (GDG) és el nou Grup de Desenvolupadors oficial de Google a Lleida. Es tracta de gent interessada en totes les tecnologies de Google que periòdicament es reuneix per parlar, aprendre i gaudir al voltant de les mateixes, amb l’objectiu de realitzar esdeveniments tècnics i divulgatius de temes relacionats amb tecnologies Google, així com en temes com emprenedoria, projectes socials, etc. ...

El grup i la seva activitat es dirigeix a les persones que estiguin lligades d’una forma o altra al mon de les TIC (professionals, estudiants, públic en general, ...)  i que tinguin interès específic en les tecnologies de Google.

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida col·labora en les activitats dutes a terme des del grup. En concret en les activitats dutes a terme en el marc del Liquid Galaxy LAB ubicat al Parc Científic de Lleida que oferta una sèrie de places per al nostre alumnat tan per exercir pràctiques tutelades, com per realitzar el Treball Final de Grau o Màster o la Tesis Doctoral.

Es per això que el proper 19 de setembre a les 19:30 hores, a la Sala de Videoconferències del CCCT del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (Jaume II, 67) es durà a terme la Presentació oficial del GDG de Lleida, la seva agenda d’activitats i la seva tasca al Liquid Galaxy LAB de l’EPS al PCiTAL.

Totes les persones interessades a assistir han d’inscriure’s i rebran
una important col·laboració en especies per part de Google. """