El GDG Lleida es el Grupo de Desarrolladores oficial de Google en Lleida.

Resum de la jornada #Lleida #drone al Magical Media

| domingo, 7 de julio de 2013
 
(Usad el Google Translator widget en el lateral para Castellano.
Use Google Translator widget on the right column for English)

Fins 70 persones vingudes de tot Catalunya han pogut disfrutar avui de fins a 8 intenses hores en una maratoniana i calurosa jornada, la 3a, de Lleida Drone.
Afortunadament les magnífiques instal.lacions del Magical Media del Parc Científic ens han servit per estar ben frescos i poder intercambiar molts coneixements i una bona estona.


Pel matí 2 hores de xarrada presentant els diferents drones que han vingut , d'una forma interactiva, on l'Andreu i l'Oscar explicaven les parts d'un drone amb els diferent exemples presents. Més cars, mes barats, mes potents, grans, petits...



Al migdia, amb 35 graus de "fresca" ben bons al carrer, hem fet uns vols BYOD (bring your own drone) en els que els participants ens han fet demostració de la seva traça.


Un dinar de germanor, xinés :), ha servit per relaxar-se breument, per tornar a les 4 amb la grabació de la proba de concepte FAED. 


En aquesta ha anat tot bé, excepte, quines coses, el vol del drone principal. Degut a unes errades que desconeixem, i després d'haver-ho probat exhaustivament en les mateixes condicions, l'aparell ha tingut un mal funcionament i ha aterrat aterradament ,)


Després s'ha continuat amb la grabació del vídeo, inclosses ambulàncies, actors, figurants i desfibriladors en acció. 


Tot ha estat amb múltiples càmeres, inclossa una Panasonic 3D d'alta gama, i amb lo qual s'editarà un video resum de l'event i de la proba FAED.


Les tecnologies de Google que s'han deixat veure i em emprat eren diverses:
- Google Earth, que s'emplea en els programes de control dels drones.
- Android, que s'usa com a controladora remota de la telemetria dels drone, i amb el que em programat l'aplicació per la demo "FAED app".
- Event Google +, a on la gent ha anat pujant les fotos que podía degut a una xarxa wifi no masa bona.
- Ademés per la excelent sala cedida pel Magical Media voltaba la nostra càmara Street View, la qual no hem fet anar aquest cop, però lluia el logo de GDG.

Aquí teniu una llarga galeria compartida a a l'event Google +


Ademés, com es pot veure a l'altre post, em tingut les Google Glass en primicia i molts companys l'han probat i s'han fotografiat amb elles.